вівторок, 4 квітня 2017 р.

   В КАЗКОВОМУ СВІТІ ВІННІ-ПУХА ТА ЙОГО ДРУЗІВ

   Весела казка про  Вінні-Пуха англійського письменника Алана Мілна - це феєрверк радості і оптимізму. У цій книзі ви познайомитеся з відомим плюшевим ведмежатком Вінні-Пухом та його друзями, які  дуже веселі та кумедні і весь час потрапляють до яких-небудь халеп..
   В рамках циклу літературних занять , присвячених тижню дитячого читання, наші гуртківці з захопленням обговорили героїв книжки: веселого, кумедного Вінні-Пуха, маленького П'ятачка, практичного та дуже обережного вухастого Кролика, трішки сумного Іа-Іа та інших улюблених  персонажів. Діти зачитували уривки з книги, ділилися враженням від прочитаного; та найбільше їм сподобався своїми витівками П'ятачок та Вінні-Пух. І саме цих героїв школярі виготовили на занятті з ліпки із солоного тіста, прикрасивши свої поробки різнокольоровим тістом. І ось вони, такі чудові і цікаві маленьки Вінні-Пухи та П'ятачки своїми руками!



4 коментарі:

  1. Винни-Пух - замечательный герой и сказка про него очень интересная!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ирина Михайловна! Полностью с Вами согласны, сказка просто чудесная! Винни-Пух очень добрый и милый литературный герой, любимый детский персонаж.

      Видалити
  2. Такие милые и забавные Винни. А тесто и белое и цветное. А что добавляете? И мальчишки видно с удовольствием лепят из теста.

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо, Елена! Очень приятно ))). Цветное тесто делаем с помощью красителей для пасхальных яиц. Соленое тесто легкое в работе и детям очень нравится. Вы хотите попробовать?

    ВідповістиВидалити