понеділок, 4 жовтня 2021 р.

 ЗНАЙОМІ   НЕЗНАЙОМЦІ

 Сьогодні особлива дата для всіх, хто любить тварин, бо  4 жовтня - Всесвітній день тварин. Адже, це свято покликане допомогти братам нашим меншим , щоб вони могли відстояти своє право на життя та захист. Захисники тварин проводять різні акції, які спрямовані на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту. Щоб прищепити дітям любов до тварин, працівники нашої бібліотеки постійно проводять з дітками різноманітні пізнавально-ігрові заходи, які не тільки розважають діточок, а ще й формують у них добре та відповідальне ставлення до "братів наших менших" - знайомих та незнайомих. 
Дорогі наші друзі, ми пропонуємо вам переглянути чудові книги - інтерактивні енциклопедіїї про дивовижний світ тварин, які є  в нашій бібліотеці.
 За допомогою цих книг, наші юні друзі, ви  здійсните подорож навколо світу і дізнаєтеся багато нового про життя тварин. Вдалої вам мандрівки, повертайтеся розумними, гарними душею і серцем і поспішайте робити добро для всіх, кому дала притулок наша планета Земля!

Немає коментарів:

Дописати коментар