середу, 8 травня 2019 р.

ПОДВИГ НАРОДУ БЕЗСМЕРТНИЙ!

  Ми не забудемо ніколи Другу світову війну 1939-1945 рр. — наймасштабнішу війну в історії людства, яка забрала багато мільйонів людських життів. Багато  наших співвітчизників поклали своє життя заради перемоги над нацизмом. Наш народ вів визвільну  - Велику Вітчизняну війну  1941-1945 рр. в ім'я свободи й незалежності своєї Батьківщини, в ім'я визволення Європи, та й усього світу від фашистського поневолення. Да, перемога була одна на всіх, хто вступив в двобій з нациською навалою.  Велика ціна війни, виражена в жертвах, втратах і руйнуваннях, мільйонах обірваних війною життів. 
  І народ  переміг в цій страшній війні, яка залишила свій слід в кожній сім'ї, в кожному домі.  Наш обов'язок - зберегти пам'ять про подвиг дідів та прадідів...
    Великий уклін вам, ветерани-визволителі за мир! Це ціною свого життя ви визволили із гітлерівської неволі, врятували людство Землі від загрози фашистського поневолення.
 Бажаємо всім, хто своєю кров'ю, ратним подвигом або невтомною працею в тилу сприяв Великій Перемозі над ворогом, здоров'я, щастя та довгих років життя!

2 коментарі:

  1. В день Победы в сердцах тепла,
    Грусти легкой и гордости сильной,
    Много радости, счастья, добра,
    Неба чистого, светлого, мирного.

    С Днем Победы!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. С Великим Днем Победы! Она была со слезами на глазах, вымучена и выстрадана кровопролитными боями и показала огромную несгибаемую силу духа нашего непокоренного народа. Всегда будем помнить об этом, с Днем Победы!

      Видалити