пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

БІБЛІОТЕРАПІЯ: ЛІТЕРАТУРНІ СОЛОДКІ ЧИТАННЯ

   Щороку 23 квітня  ЮНЕСКО відзначає Всесвітній день книги і авторського права.  Щорічно міжнародний комітет  присвоює почесне звання місту, яке зобов'язується популяризувати книгу і читання. В 2016 році "Всесвітньою столицею книги" є  місто Вроцлав (Польша). Титул передається наступному місту 23 квітня, у Всесвітній день книги.
 В усьому світі цього дня купують, дарують  книжки  та проводяться зустрічі з авторами, читання уривків із улюблених книг, різноманітні заходи, присвячені ролі книги в житті людей: конкурси, акції на захист книги, фестивалі читання.
  Напередодні Всесвітнього дня книги в нашій бібліотеці було проведено благодійну акцію "Подаруй  дитині книжку". Всі книги були зібрані нашими постійними читачами для діток спецінтернату 1 з порушенням опорно-рухового апарату.


  На черговій виїздній зустрічі з діточками спецінтернату бібліотека подарувала цікаві та пізнавальні книжки нашим друзям. А ще, працівники бібліотеки провели для юних вихованців літературні солодкі читання з власноруч виробленими чудовими цукерками.
  Кожна дитина з печива, варення та горіхів виліпила смачні цукерки. І малеча, і більш дорослі діти з радістю взяли участь в такому солодкому продовженні зустрічі з бібліотекою. Отож, до наступної зустрічі, наші юні читачі!

 



Немає коментарів:

Дописати коментар