середу, 7 жовтня 2015 р.

ДЕПУТАТСЬКА ДОПОМОГА - ДІТЯМ

 Створення позитивного образу сучасної бібліотеки, в якій зацікавлене суспільство, діти, батьки, вчителі в значній мірі залежить від формування нової, інноваційної, соціокультурної політики, розширення бібліотечних послуг. Значне місце в цій діяльності відводиться впровадженню інформаційних, телекомунікаційних технологій, передових вітчизняних та світових тенденцій з формування нової моделі сучасної бібліотеки для дітей. Наша бібліотека - це сучасний інформаційний центр із виходом до мережі Інтернет, безкоштовною зоною WI-FI.
   З нашими читачами ми проводимо заняття з основ комп'ютерної грамотності, Wеb-уроки, тренінги по вивченню новітніх технологій. В бібліотеці працює кінозал для малечі "Весела країна Мультляндія".
   Діяльність бібліотеки, спрямовану на створення сучасного інформаційного простору в бібліотеці активно підтримали депутати міської ради VI скликання. 
Ми дуже вдячні їм за фінансову підтримку на придбання комп'ютерної техніки для дітей - читачів нашого мікрорайону:  Яцубі А.В. та Карповой Н.М.  Андрій Володимирович Яцуба подарував нашій бібліотеці сучасний комп'ютер з мультимедійним проектором та екраном. Наталя Миколаївна Карпова подарувала комп'ютер  та придбала сучасної дитячої літератури для бібліотеки на суму 5 тис.грн.
   Бібліотека працює для громади міста. Підтримати бібліотечну установу - справа честі всіх, хто працює для дітей, хто розуміє їх внесок в розвиток громадянського суспільства і справу виховання майбутнього інтелектуального потенціалу нації!
 



Немає коментарів:

Дописати коментар