середу, 8 вересня 2021 р.

 ЧИТАЧ  - ВІДДАНИЙ БІБЛІОТЕЦІ!

  В Міжнародний день грамотності ми хотіли б розповісти вам, дорогі наші друзі, про найвідданішого читача нашої бібліотеки вже багато років - Беліцького Федіра Андрійовича . Він читач бібліотеки з самого  моменту її заснування - 1975 року! Федір Андрійович був головним інженером проекту будівництва нашого житлового  будинку по вул. Робоча 24-а, де розташована бібліотека. І згідно проекту одне із приміщень в будинку  було виділено під бібліотеку. На прикладі Федіра Андрійовича можна прослідкувати життєві досягнення читаючої людини.
  У дитинстві мама Федіра кожного вечора читала своїм діточкам книги, які  в сім'ї дуже цінували  і зберігали, як родинний скарб. І з цього часу у маленького Федіра та його братів і сестер виник інтерес до читання, з'явилася любов до книги. 
  Де б він не навчався, де б не працював, він завжди дуже багато читав. І завдяки своїм знанням, отриманим з книг, він багато чого досягнув в житті. За фахом він архітектор, але він чудово малює, пише оповідання для дітей.  До речі у Федіра Андрійовича двоє онуків: Рома та Денис, яких він також активно заохочує до читання.
  Життєвий досвід та його творчі досягення і успіхи, завдяки книзі є прикладом наслідування і взірцем для наших юних читачів і для майбутніх поколінь.

1 коментар: