вівторок, 12 травня 2015 р.

 Навігатор книжкового світу

Усе життя людини складається з процесів отримання інформації та її застосування в своєму житті. Найбільшими за обсягом інформації з книжкових видань є довідкові видання - енциклопедії. Навіть найрозумніші люди в світі не можуть пам'ятати великі події сучасного та минулого, численні дати, факти, події. Енциклопедії - друзі нашої пам'яті. В них коротко викладено  у певній системі дані про природу, техніку, культуру, науку, мистецтво та ін. Слово "енциклопедія" грецького походження і в перекладі означає "коло знань". Сьогодні існує багато універсальних і галузевих енциклопедій.
На бібліотечному занятті з  елементами інтелектуальної практики ми з нашими маленькими читачами  познайомились з різними дитячими енциклопедіями, за допомогою алфавітних  покажчиків та тематичних розділів знаходили інформацію, яка цікавила дітей. Діти з захопленням брали участь в пошуках різних слів, назв, предметів.
 Черпаючи знання з таких книг, ви станете сучасниками всіх епох, познайомитесь з людьми, які були окрасою людства в усі часи історії. Розвивайте та збагачуйте свої інтелектуальні здібності, мандруйте сторінками цих чудових книг!

2 коментарі:

  1. Галина Вікторівна Невинна26 травня 2015 р. о 11:30

    Я с сином дуже часто відвідую вашу бібліотеку.Ми приємно здивовані багатством нових цікавих енциклопедій, які мій син Міша дуже полюбляє читати. Дякуємо вам , натхнення в вашій праці та активних читачів!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за Вашу оцінку нашої роботи. Запрощуємо до бібліотеки переглянути нові надходження енциклопедій.

    ВідповістиВидалити