четвер, 26 листопада 2020 р.

 ЛЮДИНА І ІНФОРМАЦІЯ

"Ми тонемо в інформації та задихаємося від нестачі знань"
Джон Нейзбітт 

 Сьогодні світом рухає інформація. За статистикою, за останні 30 років людством створено стільки ж інформації, скільки за попередні тисячоліття. Інформація поглинає світ... Універсальним глобальним інформаційним середовищем є Інтернет. На  початок 2020 року інтернетом користувалися 4,54  мільярда осіб. або майже 60% населення планети. 
Але інша справа, чи вміємо ми користуватися мережею вірно і знаходити цінну і дійсно потрібну й корисну інформацію.  
Читайте та шукайте саме ту інформацію, яка спонукатиме вас до роздумів і саморозвитку, самореалізації та самовдосконалення. Успіхів вам у пошуку дійсно корисних джерел знань в мережі Інтернет. Бажаємо вам відшукати дійсно "крупинки золота" в масі піску. І пам'ятайте, що добра й мудра книга - одне з найкращих джерел знань для виховання та розвитку людини.


1 коментар:

  1. Ой, як же важко знайти дійсно пізнавальний контент...Невеличка порада, може комусь буде в нагоді, замість відео яке ніякої користі не несе, краще ввімкнути якусь аудіокнигу чи відео блогерів популяризаторів науки, є дійсно такі, що надихають і цікаво, доступно розповідають про те, що здавалось таким складним і не зрозумілим

    ВідповістиВидалити