четвер, 16 липня 2020 р.

ЛІТНІ ЧИТАННЯ З Р. БРЕДБЕРІ

ЛІТНІ ЧИТАННЯ   З  Р. БРЕДБЕРІ


 Літні читання продовжуються...  Пропонуємо для читання  влітку підліткам чудовий твір  Р.Бредбері "Кульбабове вино", який не залишить нікого байдужим. Це багато в чому автобіографічна книга. Роман складається з низки різних історій, що відбулися в маленькому містечку в 1928 році за три літніх місяці з братами, їх друзями, родичами та знайомими. Автор відкриває вам світ 12-річного підлітка і ви проживете з ним одне літо, наповнене різними подіями, коли кожен день відбуваються з хлопцем якісь дивні відкриття, головне з яких - це усвідомлення того, що ти живеш, дихаєш, відчуваєш, існуєш! 
 Часто наш юний герой розмірковує над тим, що кульбабове вино, яке готує його дідусь повинно зберігати в собі поточний час і ті події, які відбулися. коли воно було зроблено: "Кульбабове вино. Саме ці слова - демонстрували літо на язиці. Кульбабове вино - спіймане і закупорене в пляшці літо".
 Ця чудова книга розкриває  світ очима дитинства і головне що героям вдалося зберегти в собі частинку літа, його спогади...


Немає коментарів:

Дописати коментар