четвер, 7 березня 2019 р.

ХАЙ ЗІГРІВАЮТЬ ДУШУ ВАМ КРАСОЮ ВЕСНИ ТЕНДІТНІ ПЕЛЮСТКИ...

   Атмосфера свята 8 Березня починається з ідеї подарунка. Подарунок, зроблений своїми руками, таїть у собі тепло і особливу чарівність. Сьогодні можна купити все що завгодно, але саморобні подарунки завжди витісняють готову продукцію. Особливо це стосується виробів, зроблених маленькими дитячими рученятами для улюбленої мами. Разом з діточками творчого гуртка ми зробили до 8 свята березня квітковий кошик . Маємо надію, що ці подарунки, зроблені дитячими ручками, будуть для мам найціннішими, бо вони таять у собі тепло і любов  дитячого серця.

4 коментарі:

  1. Милые женщины! Поздравляем Вас с 8 Марта! Пусть в Вашей жизни будет вечная весна, пусть ярко светит солнце, пусть поют птицы, пусть дни будут светлыми и безоблачными. Улыбок, хорошего настроения, радости, счастья!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо большое за поздравление,Ирина Михайловна! Вам тоже света, и добра, нежности и любви, счастливых весенних лучиков в Вашей жизни!

      Видалити
  2. Марія Євгенівна, поздоровляю Вас з чудовим святом - 8 Березня! Бажаю щастя, здоров'я да вдачі у всьому!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І Вас, Світлана Володимирівна, також зі святом! Хай сонечко світить завжди у Ваше віконечко, а Весна дарує ніжність і любов!!!

      Видалити