четвер, 7 грудня 2017 р.

МИСТЕЦТВО ДУШІ МОЄЇ...

   До Міжнародного дня художника ми провели в бібліотеці для дітей - учнів 6 класів цикл мистецьких медіа-подорожей "Видатні художники України". На цих зустрічах бібліотекарі познайомили дітей з роботами   видатних митців України: яскравою представницею "наївного мистецтва" М. Приймаченко, самобутньою художницею з народу Катериною Білокур та іншими. Особливу увагу звернули на творчість майстрів петриківського розпису: Т.Пати, Н.Білокінь,Ф. Панка,В. Соколенка, Н. Рибак ...
   Творчі роботи митців - це дзеркало їх душі. Той духовний заряд, що зосереджений у творі мистецтва "пронизує" серце  й душу кожного з нас. Маємо надію, що знайомство з видатними митцями залишить назавжди слід в душах  наших юних читачів.


4 коментарі:

  1. Медиа-путешествия - это ведь здорово!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, медиа-путешествия - современная, интересная и необходимая форма работы в детской библиотеке. Медиа-технологии помогают лучше раскрывать любую тему. И конечно, рассказывая о творчестве художников, необходимо представлять на экране их работы для лучшего восприятия и запоминания детьми.

      Видалити
  2. Какое интересное путешествие в мир творчества, картин...Всегда интересно смотреть и читать блог вашей библиотеки. Спасибо!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо Вам, Светлана за добрые слова и интерес к нашему блогу )))

      Видалити