пʼятницю, 21 липня 2017 р.

КОЖНА ДИТИНА - ЦЕ ЦІЛИЙ СВІТ!

  Одним з пріоритетних напрямків діяльності нашої бібліотеки - є сприяння соціальному, емоційному та когнітивному розвитку кожної дитини з тим, щоб вона відчувала себе повноцінним учасником суспільного життя. Всі діти мають рівні права. Дітки, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку мають право здобувати освту в умовах загальноосвітнього закладу на інклюзивному навчанні. Основна мета загальноосвітнього навчального закладу, в якому впроваджується інклюзивне навчання - це надання індивідуально-орієнтованої, педагогічної, психологічної та соціальної допомоги дітям, що мають особливі освітні потреби. Такі діти навчаються за індивідуальними планами.
  В нашій бібліотеці на допомогу та  корекцію розвитку діток з особливими потребами є багато різноманітної літератури: низка інформаційно-методичних посібників для педагогів та батьків, наочні матеріали, розвивальні ігри тощо. 
   Звертаємо увагу педагогів та батьків  на серію посібників  для ігрового навчання "Сонечко" видавництва "Країна Мрій", які допоможуть розвинути у дитини тонку моторику м'язів руки, сформувати правильне уявлення про предмети, просторову уяву, уяву, сприйняття:
  • ПАМ'ЯТЬ
  • МОТОРИКА
  • СЕНСОРИКА
  • ЛОГІКА
  • ПРОСТІР та інші.

2 коментарі: