неділю, 25 червня 2017 р.

 МІЙ ВІРНИЙ ДРУГ!

  Книги про природу, про життя тварин користуються неабияким попитом серед маленьких читачів. І тому, ми вирішили  з дітками провести  в бібліотеці годину веселого настрою "Веселий і кумедний мій вірний друг", щоб поговорити про чотирилапих друзів - "братів" наших менших. Найяскравіші спогади дитинства пов'язані з домашніми улюбленцями. Поруч з ними діти вчаться доброті, вірності, відданості, відповідальності. Кожна дитина поділилася невеличкою кумедною історією з життя свого підопічного. Дітки розповіли про звички своїх звіряток, скільки їм років, яку їжу вони полюбляють..., а також прочитали та обговорили деякі історії  про вірність та відданість домашніх тварин, відповіли на завдання вікторини та міні-квесту з життя улюбленців.
 А наприкінці заходу наші маленькі читачі спробували виліпити своїх домашніх улюбленців. І дуже вправно це зробили. Тут і собака, і кішка, і навіть чудова рибка!





2 коментарі:

  1. Замечательное мероприятие к Году Экологии.

    ВідповістиВидалити
  2. Да, бережное отношение к природе и к нашим домашним любимцам всегда актуально и вызывает у детей живой и неподдельный интерес.

    ВідповістиВидалити