вівторок, 9 травня 2017 р.

9 ТРАВНЯ - ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ!

  Ми не забудемо ніколи Другу світову війну 1939-1945 рр. — наймасштабнішу війну в історії людства, яка забрала багато мільйонів людських життів. Багато  наших співвітчизників поклали своє життя заради перемоги над нацизмом. Наш народ вів визвільну  - Велику Вітчизняну війну  1941-1945 рр. в ім'я свободи й незалежності своєї Батьківщини, в ім'я визволення Європи, та й усього світу від фашистського поневолення. Да, перемога була одна на всіх, хто вступив в двобій з нациською навалою.  Велика ціна війни, виражена в жертвах, втратах і руйнуваннях, мільйонах обірваних війною життів. 
  І народ  переміг в цій страшній війні, яка залишила свій слід в кожній сім'ї, в кожному домі.  Наш обов'язок - зберегти пам'ять про подвиг дідів та прадідів...
    Великий уклін вам, ветерани-визволителі за мир! Це ціною свого життя ви визволили із гітлерівської неволі, врятували людство Землі від загрози фашистського поневолення.
 Бажаємо всім, хто своєю кров'ю, ратним подвигом або невтомною працею в тилу сприяв Великій Перемозі над ворогом, здоров'я, щастя та довгих років життя!



6 коментарів:

  1. Уважаемые коллеги! С Великим праздником Днем Победы!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо,Елена! И Вас тоже с праздником - Днем Победы! Помним и не забудем никогда подвиг наших дедов, воевавших за Победу!

      Видалити
  2. Сверкай, салют стоцветными огнями,
    Покройся звездопадом, небосвод.
    Бей, барабан. Труби, труба! Над нами
    Сияние развернутых знамен.
    Ничто сейчас единство душ не рознит.
    Ликуй, всепобеждающий народ.
    Свободна наша Родина! И праздник
    Сейчас по нашей улице идет.
    М.Дудин.

    С праздником, коллеги!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. И Вас, Ирина Михайловна,с праздником - светлым днем Победы! Слава народу - освободителю!

      Видалити
  3. С праздником!!! Мирного неба над головой!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Инна, с праздником - Днем Победы! Да, мира всем нам очень не хватает. Наши деды погибали ради того, чтобы мы могли жить и мы никогда не забудем об этом.

      Видалити